Anne Bitsch: Foredrag om alkoholisme og omsorgssvigt

Anne Bitsch

De usynlige børn – om alkoholisme og omsorgssvigt i middelklassen

Vi tror, at vi ved hvordan en alkoholiker ser ud.

Vi tror, at alle anstændige mennesker vil gribe ind, når børn er udsat for omsorgssvigt.

Sådan er det ikke altid.

Med udgangspunkt i sin egen historie om en opvækst i en tilsyneladende normal middelklassefamilie, tager forfatter og forsker Anne Bitsch os med på en rejse til de hjem, hvor børn vokser op med parketgulve, årgangsvin, omsorgssvigt – og seksuelle overgreb.

Deltagerne vil få en grundlæggende indføring i forskning om rusmisbrug og overgreb og der inviteres til dialog om hvordan vi alle sammen kan blive bedre til at se og hjælpe socialt udsatte familier.

Foredraget holdes i kølvandet på Anne Bitsch seneste bog, Går du nu, er du ikke længere min datter, som udkom på dansk i marts 2019.

Foredrag og workshop for fagprofessionelle

Deltagerne vil få en grundlæggende indføring i forskning om rusmisbrug og overgreb og der inviteres til dialog om hvordan vi alle sammen kan blive bedre til at se og hjælpe socialt udsatte familier.

Det er sat rigelig tid af til faglig diskussion, og gennem små øvelser inviteres deltagerne til reflektion om, hvordan vi kan blive bedre til at se og hjælpe socialt udsatte familier.

Målgruppe: Lærere, pædagoger, socialrådgivere og andre der arbejder med børn og unge.

Pris: 8.500 kr. ekskl. moms + transport

Foredrag for unge

Foredraget udfordrer myter om hvem, der udsætter børn og unge for vold og omsorgssvigt. Det handler også om, hvordan børn og unge tilpasser sig eller gør oprør mod voksensamfundet, og hvad man kan gøre for at hele sårene efter en forældres alkoholisme og seksuelle overgreb.

Oplægget indbyder til samtale om, hvordan man kan forstå unges sårbarhed og deres overlevelsesstrategier.

Målgruppe: Unge mellem 14 og 18 år på skoler og gymnasier, fritidsklubber og foreninger.

Pris: 7.600 ekskl. moms + transport.

Interesseret i at høre mere? 

Så send os en mail eller ring på 72 62 42 00.