fbpx

Skræddersy et arrangement

Har I brug for et dagskursus, et foredrag eller en temadag? 

Så tilbyder vi skræddersyede arrangementer, som afholdes ude hos jer. Vi tager udgangspunkt i jeres eksisterende praksis, udfordringer og mål, og vi kan tilrettelægge alt fra et inspirationsforedrag til et længerevarende forløb.

Vi finder den helt rigtige underviser til jer, og arrangementet planlægges i tæt dialog mellem underviseren og jer, så det matcher lige præcis jeres behov. 

Hvad er fordelen ved et skræddersyet arrangement? 

Fordelen ved et unikt arrangement, som holdes lokalt hos jer, er, at I får en fælles forståelse for de udfordringer og muligheder, I står overfor – og ikke mindst en fælles værktøjskasse til jeres videre arbejde.

Digitale muligheder

Vi har også mulighed for at lave en online løsning, hvor I kan få et skræddersyet arrangement digitalt. Det er en fordel, hvis I fx ønsker et oplæg fra en underviser til en fagdag eller lignenede, hvor underviseren ikke skal være der hele dagen. 

Interesseret? 

Vil du høre mere om hvordan vi sammen kan planlægge et skræddersyet kursus? Ring til os eller send en e-mail for en uforpligtende og konkret snak om dit behov.

 7262 4200
 info@kurserogkonferencer.dk

”Det et var et rigtigt fint forløb, hvor underviseren varierede indholdet meget og var rigtig god til at inddrage personalets erfaringer og spørgsmål. Der var en god vekslen mellem teori og eksempler”

Pia Vang Poulsen, afdelingsleder, Synscenter Refnæs
"Undervisningen var velstruktureret og helt i overensstemmelse med det aftalte – der var gode pointer, plads til refleksion, fint med små summeøvelser undervejs og det var yderst relevant i forhold til de forskellige kursister vi har"

- Jannik Gorm Hansen, VUC Syd
"Samarbejdet op til kurset var perfekt med både Malene og Generator med hensyn til at få snakket rammerne på plads, primært mht. indhold, men også de logistiske aftaler – så alt i alt en rigtig god oplevelse."

- Jannik Gorm Hansen, VUC Syd
"Jeg mere end fornemmede, også på de stillede spørgsmål bagefter, at det gav stof til eftertanke og at langt de fleste fik noget med hjem."

- Jannik Gorm Hansen, VUC Syd
Tidligere
Næste
Eksempler på skræddersyede arrangementer