Sammensatte sårbarheder

Webinaret Sammensatte sårbarheder giver dig en kort indføring i målgruppen “gråzone-unge” –  unge, som befinder sig i gråzonen mellem trivsel og psykisk sygdom samt bud på konkrete greb til at hjælpe de unge. 

Vi vil på webinaret arbejde med begrebet “gråzonen”, hvordan det kan forstås teoretisk og i praksis i forhold til unges trivsel og mistrivsel, og vi vil derefter dykke dybere ned i begrebet “sammensatte sårbarheder” som konkret bud på, hvordan man kan forstå unges mistrivsel. 

Tine Kolind-Bille arbejder til daglig med målgruppen i MyWay-indsatsen i Randers Kommune, og det er hendes erfaring med at skabe MyWay-indsatsen til netop denne målgruppe, som vil danne baggrund for webinarets konkretisering af, hvordan det er muligt at hjælpe disse unge.

Med MyWay-metoden prøver vi at forstå alle den unges sårbarheder i sammenhæng, i stedet for at forsøge at ’brandslukke’ den sårbarhed, der fylder mest.

Tine Kolind-Bille, medstifter af MyWay-indsatsen i Randers

Tine Kollind Bille

Fakta

MyWay er et 16-ugers terapiforløb, som er designet til unge mellem 15 og 25 år, der ikke har muligheder for at få hjælp via andre indsatser – de såkaldte gråzoneunge. I forløbet indgår individuel terapi, gruppemøder og mentorstøtte. 

Praktisk info

Dato, tid og sted

Tirsdag den 25. august 2020 kl. 14.00 – 16.00

Onlineplatformen zoom

Omfang

To timer inkl. virtuelle gruppeøvelser

Du modtager link til det virtuelle mødelokale samt slides to dage før kurset.  

Pris

Kr. 299,00 ekskl. moms

Målgruppe:
Kurset henvender sig bredt til alle, der arbejder med unge; herunder fx vejledere, undervisere, pædagoger, coaches, mentorer og socialrådgivere.
Antal deltagere: 

Maks. 40 deltagere

Afmeldingsfrist

Ønsker du at afmelde din plads, skal det ske skriftligt pr. mail til info@kurserogkonferencer.dk senest den 18. august 2020

Yderligere info

Mille Kristensen
mille@kurserogkonferencer.dk
Tlf. 7262 4200

Tilmelding