Hvordan forebygger vi, at flere unge bliver ramt af angst og OCD i kølvandet på coronaepidemien?

Allerede inden coronapandemien ramte os var angstlidelser i klar stigning – ikke mindst blandt unge. Der var en tydelig tendens til at flere og flere blev ramt, hvilket skyldes mange forskellige faktorer.

Nu står vi midt i en verdensomspændende pandemi, der har medført en lang række ændringer i vores hverdag. Og desværre peger undersøgelserne på, at der er en stor risiko for, at der i kølvandet på coronapandemien følger øget angst, OCD og depression.

Hvordan kan vi som fagprofessionelle være med til at forebygge, at endnu flere unge bliver ramt af angst og OCD? Og hvordan støtter vi bedst de unge, der er ramt eller viser begyndende tegn på at være ramt?

Det er temaet for dette intensive webinar, hvor der med udgangspunkt i den nyeste forskning og viden vil være fokus på at klæde deltagerne på til at støtte de unge bedst muligt igennem en svær tid.

Webinaret afholdes på onlineplatformen zoom, og der vil undervejs være små gruppeøvelser i virtuelle grupperum. Underviser Malene Klindt Bohni vil blandt andet inddrage elementer fra sit kursus Støt unge med angst samt Kognitiv vejleder-uddannelsen.

I denne tid er en vis grad af bekymring, som skaber hensigtsmæssig adfærd i forhold til situationen, helt fornuftig. Der hvor det kan blive udfordrende er, når coronaangsten - eller OCD'en - vil have os til at gøre noget mere, end det, der er fornuftigt at gøre. Det kan man have lyst til, når angsten tager over.

OCD- og angstspecialist, Malene Klindt Bohni
Fra podcasten Kraniebrud: Angst, Radio4

Praktisk info

Dato, tid og sted

Mandag den 17. august 2020 kl. 14.00 – 16.00

Onlineplatformen zoom

Omfang

To timer inkl. virtuelle gruppeøvelser

Du modtager link til det virtuelle mødelokale samt slides to dage før kurset.  

Priser

Webinar: Kr. 299,00 ekskl. moms

Pakketilbud (webinar + bog): Kr. 399,00 ekskl. moms
Du kan tilkøbe Malene Klindt Bohnis bog Støt unge med angst i forbindelse med webinaret. 

Målgruppe:

Kurset henvender sig bredt til alle, der arbejder med unge; herunder fx vejledere, undervisere, pædagoger, coaches, mentorer og socialrådgivere.

Antal deltagere: 

Maks. 40 personer

Afmeldingsfrist

Ønsker du at afmelde din plads, skal det ske skriftligt pr. mail til info@kurserogkonferencer.dk senest den 10. august 2020

Yderligere info

Mille Kristensen
mille@kurserogkonferencer.dk
Tlf. 7262 4200

Tilmelding