Om generator

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles og deres formål, samt hvilke tredjeparter der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den og huske indstillinger ved tilbagevendende besøg. Cookies kan ikke gemme på personlige oplysninger, og de kan ikke indeholde virus.

Formålet med cookies

Cookies bruges med henblik på løbende forbedring af vores hjemmeside, så vi kan følge med i, hvilke områder på hjemmesiden der besøges, og hvor længe brugere opholder sig på de enkelte områder. Oplysningerne er anonyme og kan ikke føres tilbage til dig. Vi bruger cookies til at opsamle brugerstatistik og brugeradfærd, målrette indhold til brugerne samt målrette markedsføring på tredjepartssider (fx Google).

Typer af cookies

Hos Generatorpp.dk anvender vi to typer af cookies. Egne- og tredjeparts-cookies. Egne-cookies bruges til at genkende brugeres IT-udstyr, brugerindstillinger på hjemmesiden, antal besøg og varighed. Tredjeparts-cookies er placeret på hjemmesiden af andre end Generatorpp.dk. Det betyder, at tredjeparter får adgang til at placere cookies på dit device (fx computer, tablet eller mobil). Hos Generatorpp.dk tillader vi cookies fra Google.

Google Analytics – tracker brugeradfærd på websitet – cookies gemmes i op til 26 mdr. 
Google Tag Manager – sætter ikke cookies, men sender dem videre til Google Analytics.

Undgå eller slet cookies

Du kan afvise at bruge cookies på din computer eller mobil ved at vælge de relevante indstillinger i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at uden cookies kan du måske ikke bruge alle webstedets funktioner. Eftersom en cookie befinder sig hos dig som bruger, er det altid muligt for dig at se, ændre eller slette disse cookies.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Hvis du ikke ønsker at modtage cookies fra Generatorpp.dk, kan du i de fleste nyere browsere vælge avancerede cookieindstillinger under internetindstillinger og tilføje dette domæne til listen over websites, du vil blokere cookies fra.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker fx ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig et af vores kurser, tilmelder dig vores nyhedsbrev eller deltager i konkurrencer.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografiske placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: navn, telefonnummer, e-mail, adresse, jobstilling og navn på arbejdsplads. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til et kursus eller nyhedsbrev.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

På generatorpp.dk findes links til andre websites. Generatorpp.dk påtager sig intet ansvar for de pågældende sites’ beskyttelse af brugerne eller for indholdet på de pågældende sites. Vi udveksler ingen information med dem eller andre sites.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine tilmeldinger samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som fx at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang, disse oplysninger er kendt. Du kan se, hvilke tredjeparter der er tale om i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Vores nyhedsbreve udsendes via email-programmet Mailchimp. Mailchimps data ligger på servere i USA. Mailchimp er godkendt til EU-U.S. Privacy Shield Ordningen, som er EU’s særlige aftale med USA (du finder listen over medlemmer af Privacy Shield her). Er du tilmeldt vores nyhedsbrev, er vi således (jf. artikel 13, stk. 1 litra f i GDPR) forpligtede til at oplyse dig om, at denne oplysning ligger i et såkaldt tredjeland, altså i dette tilfælde USA.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@kurserogkonferencer.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver

Websitet udbydes af:

Generator Pædagogik & psykologi
Stadion Allé 70
8000 Aarhus C
Telefon: 72 62 42 00
Email: info@kurserogkonferencer.dk