Om generator

Generator udbyder kurser, konferencer og skræddersyede arrangementer inden for pædagogik, psykologi og ungdomskultur.

Fælles for arrangementerne er et skarpt fokus på at kvalificere professionelles kompetencer til at etablere et tillidsfuldt forhold til børn og unge samt til at tilrettelægge indsatser, så børn og unges trivsel, læring og udvikling optimeres.

For at sikre høj kvalitet og stor aktualitet samarbejder vi med de førende forskere og praktikere inden for vores felt. Og vi er altid på udkig efter nye tendenser, så har du en idé til et arrangement, så kontakt os endelig.

 

Det kan du forvente som kursist hos os:

  • Undervisning af høj faglig kvalitet
  • Tæt kobling mellem teori og praksis
  • Træning af værktøjer

Vores kurser er praksisnære, og der tages afsæt i de udfordringer og den virkelighed, du står i. På kurserne er der en tæt kobling mellem teori og praksis, og du trænes i at anvende de værktøjer, som du præsenteres for.

Vores kurser er inddelt i tre kategorier: ”Metoder og samtaleværktøjer”, ”Sårbare unge” samt ”Undervisning og pædagogisk arbejde”.

 

Det kan du forvente som konferencedeltager:

  • Faglig inspiration om aktuelle temaer
  • Nye perspektiver fra førende forskere og praktikere
  • Netværk og idéer til din praksis

På vores konferencer stiller vi skarpt på aktuelle temaer, som belyses fra forskellige perspektiver. Konferencerne afsluttes ofte med en række workshops, hvor der er fokus på, hvordan du kan arbejde med dagens tema i din praksis.

 

Det kan du forvente på et skræddersyet arrangement:

  • Et unikt arrangement, som holdes lokalt hos jer
  • Afsæt i jeres praksis, udfordringer og mål
  • Sikring af et fælles fundament for det videre arbejde

Vi tilbyder skræddersyede arrangementer, som matcher jeres behov, og vi kan tilrettelægge alt fra et inspirationsforedrag til et længerevarende forløb. Vi finder den helt rigtige underviser til jer, og arrangementet planlægges i tæt dialog med jer.

Et skræddersyet arrangement, som holdes lokalt hos jer, giver jer en fælles forståelse for jeres udfordringer og muligheder og ikke mindst en fælles værktøjskasse til jeres videre arbejde.

Updates

Medarbejdere

Trille Aarestrup Generator

Trille Aarestrup

Marketingsmedarbejder
Send e-mail