fbpx

Teenagecoaching

På kurset Teenagecoaching får du inspiration til at styrke unge i at have et teenageliv med mere mod, livsglæde og selvværd. Et teenageliv, hvor den unge er bedre rustet til at tackle udfordringer, bryde vaner og forandre uhensigtsmæssige og begrænsende tanker til mere styrkende tanker og handlinger. Du bliver også motiveret til at bevare din egen tændte ildsjæl.

Du får værktøjer, coachingmetoder og øvelser, som kan være med til at fremme selvværdet hos unge på en ikke-belærende måde. Teenagecoaching er en samtaleform, der skaber resultater hos de unge, fordi de bruger deres egen bevidsthed og lærer at reflektere mere ved at blive udfordret til at tænke selv. Der er desuden fokus på, hvordan du kan styrke den unges udvikling fra at sidde fast til at tage ansvar for at træffe sundere og stærkere valg for sig selv.

Vi tager udgangspunkt i real life-cases med aktuelle børne- og ungdomsproblemer, og vi arbejder ud fra et erfaringsbaseret syn på mennesket, hvor du inddrager dig selv i mødet med andre. Du lærer, hvordan du kan fremme unges selvværd og træne deres selvtillid – og i øvrigt også din egen.

Metoderne hentes blandt andet fra den narrative og den kognitive verden, den oplevelsesorienterede tilgang (Walter Kempler) samt den positive psykologi.

Efter kurset får du adgang til en onlinemappe med alle øvelser og værktøjer til download og brug i dit videre arbejde med de unge.

Formål

At du får en grundlæggende introduktion til coachingmetoder og -redskaber, så du kan hjælpe unge med at skabe positive forandringer i deres liv.

Udbytte 

  • Du får kendskab til assertiv kommunikation, aktiv lytning, samt hvordan du skaber en autentisk og tillidsfuld kontakt til børn og unge.
  • Du får indsigt i narrative udviklingsprocesser, som kan bruges til at styrke den unges udvikling fra at sidde fast til at tage ansvar for at træffe sundere valg for sig selv.
  • Du får kendskab til coachingøvelser til unge ud fra den kognitive, systemiske og narrative tilgang.
  • Du lærer, hvordan du styrker unge i at cope og rumme livet, som det er; bl.a. via meditation og vejrtrækningsøvelser.
  • Du får værktøjer til at motivere indadvendte, tavse unge til at åbne sig, så du kan få lov at støtte og coache dem.

Målgruppe

Kurset henvender sig til undervisere, vejledere, pædagoger, lærere, mentorer og andre, der arbejder med unge eller brænder for at gøre det, og som vil lære at bruge den coachende samtale.

Ungecoach-uddannelse 

Der tilbydes en uddannelse på tre moduler som overbygning til grundkurset i teenagecoaching.

Læs om uddannelsen

Kursusbevis

Du får et kursusbevis tilsendt umiddelbart efter kurset.

Kurset afholdes

17.01- 18.01.22 i Middelfart

OBS! Du behøver ikke gå forgæves. Se evt. i stedet vores kursus “Ungecoaching – grundkursus”, som giver indblik i lignende værktøjer og metoder, dog med et mere kognitivt fokus. 

Del på facebook
Del via Facebook
Del på linkedin
Del via LinkedIn

Det siger tidligere deltagere

Underviser

Pia Beck

Pia Beck

Pia er indehaver af Hverdagens Helte, hvor hun er familieterapeut, teenage- og familiecoach. Hun underviser endvidere på selvværdsforløbet Teenpower, som er afholdt for grupper af unge de sidste 12 år. Pia holder desuden foredrag for unge, forældre og fagpersoner.
Hun har skrevet bogen ”Teenpower – skab et teenageliv du drømmer om”, er medforfatter til bogen ”Tweens” samt medforfatter i den politiske antologi: ”Hold kæft og svar igen” om unge og ansvar.
Pia har 18 års erfaring med udsatte børn og unge både som voksenpædagogisk formidler med undervisning på børnehjem, i sit frivillige arbejde på Børns Vilkår hvor hun har været børne- og forældre rådgiver i 5 år samt i sit felt som ungdomscoach og familieterapeut, hvor hun møder tidens familier og børn og unge i deres daglige udfordringer og støtter dem i at udvikle empati, åbne deres hjerter og ændre mønstre i deres liv sammen.

Pia er også yogalærer og mindfulnesstræner og har meget erfaring med stressreduktion i arbejdet med børn og unge. Hun inddrager blandt andet åndedrætstræning og meditationer i hendes kurser og uddannelser.

Praktisk info

Tid
Mandag d. 17. januar – tirsdag d. 18. januar 2022

1. dag undervises der kl. 10 – 17.30

2. dag undervises der kl. 8.30 – 16.00

Sted
Konferencecenter HUSET, Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart


Priser
Kr. 5.695 (uden overnatning)

Kr. 6.095 (overnatning i delt dobbeltværelse)

Kr. 6.495 (overnatning i enkeltværelse)

Priserne er ekskl. moms og inkl. forplejning

Rabat ved tilmelding af nyhedsbrev
Ved tilmelding af Generators nyhedsbrev får du en særlig rabatpris, som du kan se herunder:

Kr. 5.195 (uden overnatning)

Kr. 5.595 (overnatning i delt dobbeltværelse)

Kr. 5.995 (overnatning i enkeltværelse)

Priserne er ekskl. moms og inkl. forplejning

Bog

Bogen “Teenpower” af Pia Beck er inkl. kursusprisen. Bogen udleveres på kurset.

Du kan læse om bogen her

Deltagerantal
Maks. 28 personer

Program
Generator forbeholder sig retten til eventuelle ændringer i programmet.

Bliver du forhindret?
Ønsker du at afmelde din plads, skal det ske skriftligt pr. mail til info@kurserogkonferencer.dk. Ved afmelding efter 30.07.2021 afkræves fuld betaling. Pladsen kan altid overdrages til en anden person.

Yderligere info
Mille Kristensen
mille@kurserogkonferencer.dk
Tlf. 7262 4200