MERE END 95% VILLE ANBEFALE DETTE KURSUS TIL ANDRE (3)

Stille elever - klar til forandring?

MERE END 95% VILLE ANBEFALE DETTE KURSUS TIL ANDRE (3)

Der har altid været stille elever. Men i det performanceorienterede samfund, hvor unge føler, at de konstant skal præstere, er presset på de stille elever øget. De frygter at være på. De er bange for at fejle.

De stille elever forstyrrer ikke. De har sjældent højt fravær. De laver deres lektier og arbejder pligtopfyldende. Men de siger bare aldrig noget. For dem kan det være angstprovokerende at markere i timerne. De er overbeviste om, at dét, de siger, er forkert. De skal derfor være 120 % sikre, inden de åbner munden.

I evaluerings- og karaktersamtaler får de stille elever ofte at vide, at de ’bare’ skal mere på banen, da de oftest har evnerne til det. Men selvom de ved, hvad der skal til, formår de ikke på egen hånd at foretage disse ændringer.

På kurset får du redskaber, der kan hjælpe den unge ud af rollen som den stille elev; redskaber til at hjælpe den unge med at turde springe ud i nye udfordringer. Det kan både give dem et bedre selvværd og højere karakterer. Samtidig får du eksempler på forløb for stille elever, som du kan anvende i din praksis i forlængelse af kurset.

Formål

At du kvalificeres til at hjælpe de stille elever til at handle på deres frygt for at være på i klasserummet.

Udbytte

  • Du får indsigt i teorier om perfektionisme og den kognitive adfærdsmodel, samt om hvordan disse anvendes i praksis.
  • Du får øvelser og coachingredskaber, der hjælper de stille elever på banen i undervisningen og styrker deres oplevelse af selvværd.
  • Du præsenteres for eksempler på forløb, som med succes er afprøvet flere gange i praksis.
  • Du får de præsenterede metoder ind under huden og trænes i at omsætte dem til brug i det daglige arbejde.

Målgruppe

Kurset henvender sig til undervisere, vejledere, mentorer og andre, der arbejder i grundskolen, på ungdomsuddannelserne samt andre steder i uddannelsessystemet.

Kursusbevis

Du får et kursusbevis tilsendt umiddelbart efter kurset.

Kurset afholdes

01.10.21 i Aarhus
Del på facebook
Del via Facebook
Del på linkedin
Del via LinkedIn

Det siger tidligere deltagere

Underviser

  Marianne Benoni Jørgensen

Marianne Benoni Jørgensen

Marianne er cand.scient. Hun underviser i psykologi på Aarhus Katedralskole, hvor hun også er vejleder. Gennem vejledningen støtter hun perfektionistiske elever med at håndtere kravene i skolen. Marianne har været med til at udvikle og gennemføre projekt “Stille elever” på Aarhus Katedralskole. Hun er desuden uddannet Mastercoach og er indehaver af Benoni Coaching, hvor hun coacher unge.

Sofie Reimick

Sofie Reimick

Sofie er cand.mag, forfatter, coach og underviser på Aarhus Katedralskole, hvor hun også er vejleder. Hun har været med til at udvikle og gennemføre projekt “Stille elever” på Aarhus Katedralskole. I sin funktion som vejleder hjælper hun perfektionistiske unge til at få en god skolehverdag.

Praktisk info

Tid
Fredag d. 1. oktober 2021, kl. 10.00-17.00 

Sted

Scandic Aarhus Vest, Rytoften 3, 8210 Aarhus V.  

Pris

Kr. 2.545 ekskl. moms og inkl. forplejning og bogen “Stille elever – klar til forandring?”, som udleveres på kursusdagen. Læs mere om bogen her.

Rabat ved tilmelding af nyhedsbrev
Ved tilmelding af Generators nyhedsbrev får du en særlig rabatpris, som du kan se herunder:

Kr. 2.345 ekskl. moms og inkl. forplejning og bogen “Stille elever – klar til forandring?”, som udleveres på kursusdagen. Læs mere om bogen her.

Deltagerantal
Maks. 28 personer

Program
Generator forbeholder sig retten til eventuelle ændringer i programmet.

Bliver du forhindret?
Ønsker du at afmelde din plads, skal det ske skriftligt pr. mail til info@kurserogkonferencer.dk. Ved afmelding efter 01.09.21 afkræves fuld betaling. Pladsen kan altid overdrages til en anden person.

Yderligere info
Mille Kristensen
mille@kurserogkonferencer.dk
Tlf. 7262 4200