fbpx

Eksamensangst

MERE END 95% VILLE ANBEFALE DETTE KURSUS TIL ANDRE (3)

Flere og flere unge lider af eksamensangst. I konkurrencesamfundet er der en stigende tendens til, at vi bliver vurderet og får værdi gennem dét, vi præsterer frem for gennem dem, vi er. Uddannelsessystemet repræsenterer om noget dette. Afleveringer, fremlæggelser og eksamener er en vigtig del af de fleste uddannelser, og elevernes indsats bliver konstant målt og vejet.

De fleste er lidt nervøse, når de skal til eksamen, men for nogle elever bliver eksamensangsten så overvældende og belastende, at den er hæmmende for dem. Det kan i værste tilfælde ende med, at de ikke gennemfører den uddannelse, de drømmer om. Meget tyder på, at andelen af unge, der lider af eksamensangst, er stigende. Derfor er der brug for, at uddannelsesinstitutionerne tilbyder hjælp og støtte. Læs mere om eksamensangst her.

På vores eksamensangstkursus får du redskaber og metoder, som kan anvendes til at støtte elever, som er udfordret af eksamensangst. Du får også et konkret kursusforløb, som du kan anvende i din praksis umiddelbart i forlængelse af kurset.

Formål

At du kvalificeres til at arbejde individuelt med eksamensangst samt til at tilrettelægge kurser i eksamensangst.

Udbytte

  • Du får viden om eksamensangst.
  • Du får metoder og redskaber til at støtte eleverne; både individuelt og på kurser for flere elever/studerende.
  • Du får kendskab til centrale begreber i den kognitive adfærdsterapeutiske tilgang og forståelse, som kurset er baseret på.
  • Du får afprøvet alle de metoder og redskaber, der introduceres.
  • Du får et konkret kursusforløb.

Målgruppe 

Kurset henvender sig til vejledere, undervisere, mentorer, studenterrådgivere m.fl., som ønsker at tilbyde individuel hjælp og/eller kurser for elever og studerende, der lider af eksamensangst.

Kursusbevis

Du får et kursusbevis tilsendt umiddelbart efter kurset.

Kurset afholdes

19.04.22 - Aarhus
10.10.22 - Horsens

19.04.22

10.10.22

Del på facebook
Del via Facebook
Del på linkedin
Del via LinkedIn

Det siger tidligere deltagere

Underviser

Malene Klindt Bohni

Malene Klindt Bohni

Malene Klindt Bohni er uddannet psykolog og specialiseret i udredning og behandling af OCD, angst og traumer. Hun har derudover bred erfaring med en lang række andre psykologiske problemstillinger, herunder depression og stress. Malene arbejder som privatpraktiserende psykolog, er autoriseret af Dansk psykolognævn og tilbyder terapiforløb for børn, unge og voksne med psykiske vanskeligheder, samt rådgivning til familier og pårørende. Desuden har hun en to-årig efteruddannelse i kognitiv terapi.

Læs mere

Praktisk info

Tid og sted:

Tid
kl. 10-17

Sted
Ceres Park og Arena, Stadion Allé 70, 8000 Aarhus C

Tid
kl. 10-17

Sted
Scandic Bygholm Park, Schüttesvej 6, 8700 Horsens

 

 

Pris

Kr. 2.545 ekskl. moms og inkl. forplejning og bogen “Eksamensangst – en guide til studerende og fagprofessionelle”, som udleveres på kursusdagen. Læs mere om bogen her

Rabat ved tilmelding af nyhedsbrev

Ved tilmelding af Generators nyhedsbrev får du en særlig rabatpris, som du kan se herunder:

Kr. 2.345 ekskl. moms og inkl. forplejning og bogen “Eksamensangst – en guide til studerende og fagprofessionelle”, som udleveres på kursusdagen. Læs mere om bogen her

Deltagerantal

Maks. 28 personer

Program

Generator forbeholder sig retten til eventuelle ændringer i programmet.

Bliver du forhindret?

Ønsker du at afmelde din plads, skal det ske skriftligt pr. mail til info@kurserogkonferencer.dk.

Ved afmelding under en måned inden afholdelsesdato afkræves fuld betaling. Pladsen kan altid overdrages til en anden person.

Yderligere info

Mille Kristensen
mille@kurserogkonferencer.dk
Tlf. 7262 4200

19.04.22

10.10.22