OM GENERATOR

VIRKSOMHEDEN

HVEM ER VI?

Vi genererer viden, så du kan skabe forandring

Generator udbyder kurser, uddannelser og skræddersyede arrangementer inden for pædagogik, psykologi og ungdomskultur.

Med et fokus på unge – og i særdeleshed sårbare unge – udvikler Generator arrangementer, der kvalificerer fagprofessionelle til at etablere et tillidsfuldt forhold til børn og unge samt tilrettelægge indsatser, der kan være med til at optimere børn og unges trivsel, læring og udvikling.

I vores kalenderoversigt kan du holde dig opdateret om, hvilke kurser, uddannelser og konferencer vi holder. Vi kan også tilbyde at skræddersy et arrangement, så det passer til netop dine ønsker og behov. Du kan læse mere om skræddersyede arrangementer her.

Foto: Jens Hasse/Chili
Foto: Jens Hasse/Chili
Generator kursus

SPECIALISERET

Alle vores kurser er udviklet specielt til fagpersoner, der arbejder med sårbare unge i samarbejde med eksperter på området.

PRAKSISNÆRT

Fælles for vores arrangementer er, at der er en tæt kobling mellem teori og praksis, og du trænes i at anvende de værktøjer, som du præsenteres for.

PERSONLIGT

På vores kurser er der aldrig langt fra underviser til kursist. Der er sørget for tid og plads til individuel sparring, så du kan få sat det faglige stof i relation til din egen praksis

Kompetenceudvikling for fagprofessionelle

Alle vores produkter er praksisnære, og der tages afsæt i de udfordringer og den virkelighed, du står i som lærer, pædagog, vejleder, mentor, coach, socialrådgiver og lignende.

Uddannelser

Anvendelige og relevante uddannelser

Artikler

Nytænkende og inspirerende artikler

Jeg har mødt mange sårbare unge i forbindelse med mine bøger om angst, depression og andre former for mistrivsel. Det var i mødet med dem, at ideen til Generator opstod.

Per Straarup Søndergaard – Direktør, Generator Pædagogik og Psykologi